Tota l'actualitat relacionada amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

No hi ha resultats.
ALIMENTACIÓ
 | 21/ 08/ 2017 

Alerta europea per fipronil en ous

El 17 d'agost, es va comunicar la distribució, des dels Països Baixos, d'una partida de 50 kg. d'ou en pols destinada a un establiment de Catalunya. Els serveis de control oficial la van localitzar i van verificar que no s'havia utilitzat i per tant no havia entrat a la cadena alimentària.

VITINICULTURA
 | 21/ 08/ 2017 

La verema s'avança a la majoria de les zones vitícoles de Catalunya

La calor intensa de les últimes setmanes després d'una primavera força seca ha provocat un avançament de la verema, que va arrencar el passat 31 de juliol. Es preveu que la collita sigui inferior a la normal en quantitat però d'una qualitat molt bona.

ALIMENTACIÓ
 | 03/ 08/ 2017 

Com perceben els ciutadans la presència de substàncies artificials tòxiques als aliments i el seu risc per a la salut?

Un estudi de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques i la Universitat Autònoma de Barcelona ha investigat els factors que influeixen en la percepció de la ciutadania sobre qui són els responsables de la presència de substàncies tòxiques als aliments, sobre l'aplicació de les lleis que aspiren a controlar l'exposició humana a aquestes substàncies i sobre l'efectivitat d'aquestes lleis.

AGROALIMENTACIÓ
 | 03/ 08/ 2017 

II Workshop de l'Oli d'Oliva sobre anàlisi sensorial

El 19 de setembre tindrà lloc el III Workshop de l'Oli d'Oliva al Campus de l'Alimentació Torribera de la Universitat de Barcelona de Santa Coloma de Gramenet, en el marc del Pla anual de transferència tecnològica PATT 2017 del DARP.

Especials


Quina d’aquestes fruites no és de temporada d’estiu?

a. Aranja
b. Gerd
c. PrunaFEADER   Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci� i Medi Natural