Noticies i consells relacionat amb l’alimentació

AGROALIMENTACIÓ
 | 22/ 02/ 2017 
Les fitxes explicatives"Aspectes crítics de qualitat" són un format divulgatiu sobre els assumptes més rellevants relacionats amb la qualitat que afecten cada sector alimentari i que es consideren crítics per a garantir l'assegurament de la qualitat del producte que es comercialitza; també s'hi inclouen aquells aspectes que, atesa l'experiència de control en cada sector, són sensibles i sovint constitueixen motiu d'irregularitat.
Font: DARP
ALIMENTACIÓ
 | 20/ 02/ 2017 
A partir del dia 15 de febrer de 2017 es poden sol·licitar per internet les inscripcions, modificacions o baixes en el Registre d'envasadors i embotelladors de vins i begudes alcohòliques.
Els ajuts s'adrecen a activitats demostratives com ara parcel·les experimentals, plantes i instal·lacions pilot, camps d'assaig i itineraris demostratius. Font: DARP
AJUTS
 | 10/ 02/ 2017 
Poden ser beneficiaris d'aquests ajuts universitats, centres de recerca, centres tecnològics i/o centres de la xarxa TECNIO de Catalunya i entitats vinculades a les universitats. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 24 d'abril de 2017.
Olga Martín, Antonio Ramos i Miguel Ángel Cubero. Font:: UdL
RECERCA
 | 31/ 01/ 2017 
En el marc d'un acord de col·laboració amb la Càtedra AgroBank i Indulleida.
 
 

Seguretat Alimentària

Obligacions dels empresaris i productors. Normativa de seguretat alimentaria
En la societat actual existeix un interès creixent per la salut i la qualitat de vida de les persones. Tot el que s'ha de saber sobre els aliments en profunditat
Com a consumidors podem denunciar qualsevol actuació que considerem que atempta contra la salut pública en matèria alimentària.

Quina és la principal zona productora de tòfona negra?

a. El litoral
b. Els Pirineus
c. La Catalunya centralFEADER   Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci� i Medi Natural