Noticies i consells relacionat amb l’alimentació

Aliments. Font: DARP
ALIMENTACIÓ
 | 10/ 01/ 2017 
D'aquesta manera, Catalunya convergeix amb l'estratègia de la Unió Europea pel que fa l'organització dels serveis de control de la cadena alimentària.
Fesol de l'ull ros
AGRICULTURA
 | 19/ 01/ 2017 
Cinc productors de fesol de l'ull ros s'alien amb les administracions per potenciar el conreu i el consum d'aquest llegum típic de l'Empordà molt apreciat gastronòmicament però que s'està perdent.
La Corunya acull el Fòrum Gastronòmic, del 13 al 15 de març. Font: Fòrum Gastronòmic.
FIRES I SALONS
 | 13/ 01/ 2017 
Un cop més, RuralCat us ofereix un recull de les fires més destacades que se celebraran enguany a la resta de l'Estat, ordenades cronològicament.
El director de l'INCAVI, Salvador Puig, amb el propietari i l'enòleg del celler Abadal, Valentí Roqueta i Miquel Palau. Font: DARP
VITINICULTURA
 | 21/ 12/ 2016 
Concedida pel Departament d'Agricultura, a proposta de l'INCAVI, es tracta de la màxima distinció que es pot atorgar a un vi.
 
 

Seguretat Alimentària

Obligacions dels empresaris i productors. Normativa de seguretat alimentaria
En la societat actual existeix un interès creixent per la salut i la qualitat de vida de les persones. Tot el que s'ha de saber sobre els aliments en profunditat
Com a consumidors podem denunciar qualsevol actuació que considerem que atempta contra la salut pública en matèria alimentària.

De quin color és la capa de l’ovella ripollesa?

a. Blanca
b. Negra
c. PigalladaFEADER   Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci� i Medi Natural