Noticies i consells relacionat amb l’alimentació

AGROALIMENTACIÓ
 | 27/ 04/ 2017 
Aquesta guia ens explica els aspectes que són d'obligatori compliment segons la llei i d'altres que poden ser útils per implantar un sistema d'autocontrol a una petita o mitjana empresa agroalimentària. També facilita resums, interpretacions i exemples pràctics.
El bitter pit és un dels principals defectes de la poma en postcollita. Font: IRTA
FRUITA
 | 18/ 05/ 2017 
El bitter pit és un dels principals defectes de la poma en postcollita i provoca pèrdues anuals de fins a 5 M€ a l'Estat espanyol. Els mètodes presentats per l'IRTA s'han provat durant 2 anys a 46 finques comercials.
ALIMENTACIÓ
 | 16/ 05/ 2017 
Es destinaran més de 2.500.000 euros a aquesta iniciativa que té per objectiu promoure el consum de llet i els seus derivats en les dietes dels alumnes de 3 a 12 anys dels centres educatius catalans.
FRUITA SECA
 | 11/ 05/ 2017 
La superfície productiva de regadiu s'incrementa un 1,4% (principalment a Lleida), mentre creix l'abandonament del secà.
 
 

Seguretat Alimentària

Obligacions dels empresaris i productors. Normativa de seguretat alimentaria
En la societat actual existeix un interès creixent per la salut i la qualitat de vida de les persones. Tot el que s'ha de saber sobre els aliments en profunditat
Com a consumidors podem denunciar qualsevol actuació que considerem que atempta contra la salut pública en matèria alimentària.

Quina d’aquestes herbes té gust d’anís?

a. Alfàbrega
b. Espígol
c. FonollFEADER   Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci� i Medi Natural