Altres temes d'interès relacionats amb el món de l'alimentació i la indústria agroalimentària: rutes gastronòmiques, agrobotigues...

S'inicia el termini de presentació de sol·licituds d'autoritzacions per a noves plantacions de vinya

VINYA | DARP

S'inicia el termini de presentació de sol·licituds d'autoritzacions per a noves plantacions de vinya

Les sol·licituds es podran presentar fins al 15 de març. El Departament d'Agricultura dóna suport a l'estratègia de prestigiar el cava del Consell Regulador de la DO i lamenta que el Ministeri no hagi acceptat la limitació de creixement proposada per la DO

Agrobotigues

A Catalunya | AlimenCat

Agrobotigues

Les agrobotigues són punts de venda propietat de pagesos individuals o cooperatives, on es posen a l'abast del públic els productes elaborats en la mateixa explotació, sense intervenció de cap intermediari.

Rutes gastronòmiques

LES MILLORS DE TOTES | AlimenCat

Rutes gastronòmiques

Catalunya és una terra rica en cuina tradicional i ofereix una gran varietat de rutes gastronòmiques. Les més conegudes són les rutes del vi, però existeix un ampli ventall de productes típics que podem tastar directament als llocs on es produeixen.

La dieta mediterrània és tradicional a Catalunya, lo que es tradueix en una gran riquesa en productes vegetals com el calçot de valls, l'oli de Siurana, l'oli de Les Garrigues, la mongeta de Ganxet, etc.


Quina d’aquestes varietats és menys sensible a l’oïdi?

a. Merlot
b. Samsó
c. SyrahFEADER   Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci� i Medi Natural