Suport a la indústria agroalimentària
Més informació
Enllaços

 

La indústria agroalimentària a Catalunya té un paper molt important com a generadora d’activitat econòmica i de llocs de treball. Conscients de la importància d’aquest sector en el teixit industrial català, la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, del Departament d’Agricultura, treballa, entre altres,  per a fomentar i promoure la competitivitat d’aquestes indústries.

El “Suport a la indústria agroalimentària” té com a objectiu facilitar la informació i les eines necessàries per a la implantació i desenvolupament de les activitats,  acostant l’Administració a les indústries agràries i alimentàries del nostre territori.

Tràmits administratius
Normativa
Ajuts
 

ÚLTIMES NOTÍCIES

ALIMENTACIÓ
 | 21/ 08/ 2017 

Alerta europea per fipronil en ous

El 17 d'agost, es va comunicar la distribució, des dels Països Baixos, d'una partida de 50 kg. d'ou en pols destinada a un establiment de Catalunya. Els serveis de control oficial la van localitzar i van verificar que no s'havia utilitzat i per tant no havia entrat a la cadena alimentària.

FRUITA
 | 03/ 08/ 2017 

El DARP dona suport al sector de la fruita dolça

Des de la finalització de la campanya anterior, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha estat treballant, conjuntament amb el sector, en l'activació de totes les mesures que té al seu abast per ajudar en la campanya de comercialització de la fruita dolça d'enguany

ALIMENTACIÓ
 | 02/ 08/ 2017 

Què és o no és "llet" a la UE?

Segons una sentència del Tribunal de Justícia de la UE, la denominació "llet" i altres denominacions de productes lactis com, per exemple, nata, mantega, formatge o iogurt no es poden usar en productes purament vegetals com els fets de soja o tofu, ni en l'etiquetatge ni en la documentació comercial ni en la publicitat.

 
Llotges
 

TEMES D'INTERÈS


Novetats
ACTIVITATS ACTIVITATS

NOVETATS


Novetats

LES CARES DE LA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA

Jordi Capdevila
ENTREVISTA
Directiu Carn Sargaire
Oriol Rovira
ENTREVISTA
Xef d'Els Casals
Marc Solé
ENTREVISTA
Cap de Cal Peretó

Col·legis col·laboradors

Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya
Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya
Col·legi i Associació de Forests de Catalunya
Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Forestals de Catalunya
FEADER   Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci� i Medi Natural