AJUTS |
23/01/2017
DARP/RuralCat

Les principals partides van destinades al suport de la millora de les explotacions, la competitivitat del sector i la incorporació de joves.

FAD 2017
FORMACIÓ A DISTÀNCIA |
22/01/2017
RuralCat

A partir del proper dilluns 30 de gener, a les 8 del matí, et podràs inscriure a 6 noves edicions dels cursos a distància, que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

Fesol de l'ull ros
AGRICULTURA |
19/01/2017
CCBE

Cinc productors de fesol de l'ull ros s'alien amb les administracions per potenciar el conreu i el consum d'aquest llegum típic de l'Empordà molt apreciat gastronòmicament però que s'està perdent.

TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA |
19/01/2017
RuralCat

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha elaborat el Pla Anual de Transferència Tecnològica per al 2017 que engloba 944 activitats orientades a la recerca i la divulgació de resultats en una quarantena d'àmbits del sector agroalimentari català.

FORESTAL |
18/01/2017
RuralCat

S'ha constituït del nou Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal amb la incorporació de Josep Maria Vila d'Abadal com a màxim representat de la propietat privada.

Entrevista
Miguel Ángel Mateo Mínguez és doctor en Ciències Biològiques especialitzat en ecologia aquàtica i investigador sènior al CEAB-CSIC
ENTREVISTA
 | 22/ 11/ 2016 
Miguel Ángel Mateo Mínguez
Investigador sènior al Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC)

DOSSIER TÈCNIC DOSSIER TÈCNIC
AGENDA AGENDA

Ajuts 

Normativa 

En saps prou de…

De quin color és la capa de l’ovella ripollesa?

a. Blanca
b. Negra
c. PigalladaLa resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: L’ovella xisqueta té banyes?, era l'opció  b) No.

 

Oficines Virtuals
Sanitat Vegetal
Pritac
Oficina del Regant
Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes
Oficina FruitNet
Suport a la indústria agroalimentària
Venda de Proximitat
Oficina d'Assessorament
RuralNet
Incendis Pla Alfa
Premis PITA