REG |
22/03/2017
RuralCat

L'aigua és un bé bàsic i indispensable per garantir la vida de les persones i dels éssers vius que ens envolten. Des de 1993, les Nacions Unides han designat el 22 de març com el Dia Mundial de l'Aigua per fer pedagogia al voltant de la importància i els aspectes que incideixen directament en la seva qualitat i disponibilitat.

Imatge de la I Jornada de la mel. Font: DARP
TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA |
21/03/2017
RuralCat

RuralCat et proporciona la llista de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica programades per la propera setmana, del 27 de març al 2 d'abril.

Detall del full informatiu
FERTILITZACIÓ |
21/03/2017
RuralCat

L'Oficina de Fertilització i Tractament de Dejeccions Ramaderes ha editat el Full informatiu núm. 14 del Pla per a la millora de la fertilització agrària al Baix Ebre i Montsià, dedicat al potassi en els cultius d'arròs.

FAD 2017
FORMACIÓ A DISTÀNCIA |
21/03/2017
RuralCat

A partir d'avui, a les 8 del matí, i fins el dimarts 29 de març et pots inscriure a noves edicions de 9 cursos a distància que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

FORESTAL |
20/03/2017
DARP/RuralCat

El Departament Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha organitzat diversos actes per aquesta setmana amb motiu del Dia Internacional dels Boscos que se celebra cada any el 21 de març. En aquestes jornades es donarà a conèixer els valors i la importància de tots els tipus d'ecosistemes boscosos, que alberguen el 80% de la biodiversitat.

Entrevista
Marcel·lí Torres és responsable d'una empresa familiar al terme municipal d'Òdena (Anoia) que combina l'activitat agrícola de cultius extensius de secà i la ramadera.
ENTREVISTA
 | 27/ 01/ 2017 
Marcel·lí Torras
Responsable d'una empresa familiar agroramadera a Òdena (l'Anoia)

DOSSIER TÈCNIC DOSSIER TÈCNIC
AGENDA AGENDA

Ajuts 

Normativa 

En saps prou de…

Quantes hectàrees ocupa el regadiu a Catalunya?

a. Més de 200.000
b. Més de 300.000
c. Més de 400.000La resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: Quina forma té el tomàquet cor de bou?, era l'opció  a) Allargada.

 

Oficines Virtuals
Sanitat Vegetal
Pritac
Oficina del Regant
Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes
Oficina FruitNet
Suport a la indústria agroalimentària
Venda de Proximitat
Oficina d'Assessorament
RuralNet
Incendis Pla Alfa
Premis PITA