Coneix els experts catalans que han participat en Focus Grups de la UE

Els Focus Grups són grups constituïts a nivell de la UE per a la realització d’un treball de recopilació de l’estat de l’art del coneixement i d’identificació dels principals problemes i reptes sobre una temàtica específica de l’àmbit agroalimentari.

Coneix la temàtica dels Grups Operatius de Catalunya

Els Grups Operatius (GO) es creen per resoldre un problema específic a partir de la redacció i l’execució d’un projecte pilot innovador. Els GO es consitueixen en el marc de l’Ajut a la cooperació per la innovació per l’EIP-Agri convocats pel DARP i cofinançats a través dels fons FEADER.

Consulta la informació actualitzada sobre els fons europeus d'interès per a Catalunya

Coneix-ne les notícies relacionades, identifica'ls per temes, convocatòries i licitacions obertes i coneix com els departaments de la Generalitat gestionen i promouen la participació en els programes de finançament de la Unió Europea.

Necessites orientació i assessorament pels teus projectes empresarials d'R+D+I?

El Servei Innova és un servei d'orientació i assessorament a l'empresa catalana en les seves actuacions d'R+D+i i reptes tecnològics, a l'àmbit autonòmic, nacional i internacional.

Coneix les oportunitats per empreses i doctorants que ofereix el programa

El Pla de Doctorats Industrials és una estratègia del Govern de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb les universitats públiques i privades, que té per objectius contribuir a la competitivitat i internacionalització del teixit industrial català, retenir talent i situar els estudiants de doctorat en condicions de desenvolupar projectes d’R+D+I en una empresa.

Troba els socis, fons, programes, etc. que millor s'adapten al teu projecte

A l’apartat “Informació i Serveis” hi trobaràs diferents recursos que teniu a la vostra disposició per impulsar un projecte d’R+D+I a la teva empresa o entitat de recerca.

Agenda

Consulta les properes jornades,
seminaris, congressos, etc.

Actualitat

Notícies i informació actual
de l'R+D+I agroalimentària

Informació i Serveis

Informació d'interès i serveis al teu
abast per l'impuls de la innovació

Espai Xarxa

Coneix potencials projectes i
socis amb qui col·laborar

 

FEADER   Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci� i Medi Natural