FAD 2016
FORMACIÓ A DISTÀNCIA |
29/08/2016
RuralCat

A partir del proper 5 de setembre, a les 8 del matí, et podràs inscriure a 10 noves edicions dels cursos a distància que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat. Recorda que per agilitzar el procés d'inscripció, la matrícula es fa en línia mitjançant targeta bancària.

La tesi doctoral de Jennifer S. Toskano Hurtado  va ser llegida aquest estiu a la Facultat de Veterinària de la UAB. Font: IRTA-CRESA
SANITAT ANIMAL |
26/08/2016
IRTA/RuralCat

Una tesi doctoral, dirigida a l'IRTA-CReSA, demostra que els virus molt virulents de la bursitis infecciosa aviària, també coneguda com a malaltia de Gumboro, procedeixen d'Àsia. Aquesta malaltia és de gran importància en la producció d'aus.

Adult d'apió de l'alfals. Font: DARP
SANITAT VEGETAL |
25/08/2016
Butlletí d'informació fitosanitària per al setembre

RuralCat us ofereix el butlletí mensual d'informació fitosanitària general elaborat pel Servei de Sanitat Vegetal del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

FORESTAL |
24/08/2016
RuralCat/CTFC

El Gremi Fusta i Moble convoca els Guardons Anells de la Fusta 2016, patrocinats pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i l'Institut Català de la Fusta. Es poden presentar candidatures fins el 26 de setembre.

Font: IRTA
FORMACIÓ |
24/08/2016
RuralCat/IRTA

L'IRTA i la University of California Davis són els responsables de la primera edició del Curs Internacional de Reg, que se celebrarà entre el 17 i el 21 d'octubre de 2016 a Lleida.

Entrevista
Carles Luz és tècnic en sistemes informàtics i va dirigir i gestionar l'empresa familiar, dedicada al sector de serveis d'electricitat, fontaneria i climatització. Des del 2011 és alcalde de Gandesa i també és el president del Consell Comarcal per aquesta legislatura 2015-2019.
ENTREVISTA
 | 05/ 07/ 2016 
Carles Luz
Alcalde de Gandesa, Ciutat Forestal 2016

DOSSIER TÈCNIC DOSSIER TÈCNIC
AGENDA AGENDA

28

AGO

Barbastro (del 28 al 30 d'agost )

01

SET

Figueres (del 1 al 4 de setembre)

03

SET

Besalú (del 3 al 4 de setembre)

Ajuts 

Normativa 

En saps prou de…

De quina part del porc prové el braó?

a. Llom
b. Pit
c. PotaLa resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: El pernil d'engreix s'obté alimentant l'animal amb glans?, era l'opció C, No, mai.

 

Oficines Virtuals
Sanitat Vegetal
Pritac
Oficina del Regant
Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes
Oficina FruitNet
Suport a la indústria agroalimentària
Venda de Proximitat
Oficina d'Assessorament
RuralNet
Incendis Pla Alfa
Premis PITA