Un moment de la presentació de la previsió de la collita de pera i poma. Font: Afrucat
FRUITA |
21/07/2017
RuralCat

La producció de poma enguany a Catalunya se situaria en 284.790 tones i la de pera en unes 139.970 tones.

AGROALIMENTACIÓ |
20/07/2017
UAB

Un estudi liderat per investigadors del programa de metabolisme de plantes i enginyeria metabòlica del CRAG obre les portes a l'obtenció de varietats de blat de moro que produeixin palla de més valor nutricional.

Jordi Capdevila és enginyer tècnic agrícola i un dels quatre germans que porta l'explotació agrícola i ramadera Sargaire i la marca Carn Sargaire.
ENTREVISTA |
19/07/2017
RuralCat

Al Dossier Tècnic 86 diferents experts expliquen com la disponibilitat de certs aliments és cabdal en la gastronomia i, de retruc, com aquesta influeix en la producció i transformació d'aliments. En aquesta entrevista, Jordi Capdevila ens dóna la seva opinió com a enginyer tècnic agrícola i un dels quatre germans que porta l'explotació agrícola i ramadera Sargaire i la marca Carn Sargaire.

FORMACIÓ |
18/07/2017
RuralCat

Oferir un espai públic d'innovació i de referència, amb un servei de qualitat, en el camp de la formació en gestió empresarial del sector agroalimentari de Catalunya és l'objectiu del nou Campus Empresarial Agrari, que impulsa el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i que, a partir del curs vinent, començarà a oferir els primers cursos.

Imatge de la XXI Exposició de varietats de préssec i nectarina. Font: DARP
TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA |
17/07/2017
RuralCat

RuralCat et proporciona la llista de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica programades per la propera setmana, del 24 al 30 de juliol.

Entrevista
Jordi Capdevila és enginyer tècnic agrícola i un dels quatre germans que porta l'explotació agrícola i ramadera Sargaire i la marca Carn Sargaire.
ENTREVISTA
 | 19/ 07/ 2017 
Jordi Capdevila
Directiu Carn Sargaire

DOSSIER TÈCNIC DOSSIER TÈCNIC
AGENDA AGENDA

Ajuts 

Normativa 

En saps prou de…

Quin tipus de llet es consumeix més a Catalunya?

a. Desnatada
b. Semidesnatada
c. Sencera       La resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: Quins animals de granja tenen una llet més semblant a la humana?, era l'opció  a) Èquids

 

Oficines Virtuals
Sanitat Vegetal
Pritac
Oficina del Regant
Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes
Oficina FruitNet
Suport a la indústria agroalimentària
Venda de Proximitat
Oficina d'Assessorament
RuralNet
Incendis Pla Alfa
Premis PITA