FORESTAL |
24/08/2016
RuralCat/CTFC

El Gremi Fusta i Moble convoca els Guardons Anells de la Fusta 2016, patrocinats pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i l'Institut Català de la Fusta. Es poden presentar candidatures fins el 26 de setembre.

Font: IRTA
FORMACIÓ |
24/08/2016
RuralCat/IRTA

L'IRTA i la University of California Davis són els responsables de la primera edició del Curs Internacional de Reg, que se celebrarà entre el 17 i el 21 d'octubre de 2016 a Lleida.

Vaixell de pesca. Font: DARP
PESCA |
23/08/2016
RuralCat

La Direcció General de Pesca i Afers Marítims atorgarà com a màxim 34 permisos especials d'una durada d'un any, en els àmbits territorials compresos entre les confraries de Sant Carles de la Ràpita i Barcelona.

Font: DARP
VITINICULTURA |
22/08/2016
DARP

Catalunya ha començat la verema en diverses zones geogràfiques del seu territori i es preveu que la qualitat del raïm serà molt bona.

Font: IRTA
RECERCA |
18/08/2016
CReSA

La tuberculosi en cabrum pot causar pèrdues econòmiques importants ja que implica limitacions comercials i obliga a fer buidats sanitaris en les explotacions infectades. A més a més, recentment s'ha evidenciat que les cabres poden ser una font d'infecció per les explotacions de bestiar boví.

Entrevista
Carles Luz és tècnic en sistemes informàtics i va dirigir i gestionar l'empresa familiar, dedicada al sector de serveis d'electricitat, fontaneria i climatització. Des del 2011 és alcalde de Gandesa i també és el president del Consell Comarcal per aquesta legislatura 2015-2019.
ENTREVISTA
 | 05/ 07/ 2016 
Carles Luz
Alcalde de Gandesa, Ciutat Forestal 2016

AGOST 2016
Ja podeu descarregar l’última versió dels principals avisos fitosanitaris d'aquest mes.
DOSSIER TÈCNIC DOSSIER TÈCNIC
AGENDA AGENDA

28

AGO

Ajuts 

Normativa 

En saps prou de…

De quina part del porc prové el braó?

a. Llom
b. Pit
c. PotaLa resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: El pernil d'engreix s'obté alimentant l'animal amb glans?, era l'opció C, No, mai.

 

Oficines Virtuals
Sanitat Vegetal
Pritac
Oficina del Regant
Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes
Oficina FruitNet
Suport a la indústria agroalimentària
Venda de Proximitat
Oficina d'Assessorament
RuralNet
Incendis Pla Alfa
Premis PITA