Imatge de la Jornada fructícola d'estiu. Font: DARP
TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA |
27/07/2017
RuralCat

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) té previst realitzar el mes d'agost 5 jornades tècniques arreu del territori català.

Espais naturals de Ponent. Font: Generalitat de Catalunya
AJUTS |
27/07/2017
dar

Estan adreçats principalment a projectes per a la transformació i comercialització del productes agraris, la creació i desenvolupament de microempreses i pimes, el foment d'activitats turístiques, i la conservació i millora del patrimoni rural

ALIMENTACIÓ |
26/07/2017
DARP

Amb la creació d'aquest Consell es posen les bases d'una nova política alimentària de país basada en la producció local d'aliments i que articula tots els agents de la cadena alimentària.

VITINICULTURA |
26/07/2017
RuralCat

L'objectiu és l'adaptació de la normativa catalana a la normativa europea i donar cobertura amb rang de llei d'àmbits regulats per normes reglamentàries o estatals, a més d'impulsar la simplificació administrativa.

FAD 2017
FORMACIÓ A DISTÀNCIA |
25/07/2017
RuralCat

A partir del 4 de setembre, a les 8 del matí, et podràs inscriure a 10 noves edicions dels cursos a distància, que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat. Destaquem l'oferta d'un nou curs sobre tècniques de venda.

Entrevista
Jordi Capdevila és enginyer tècnic agrícola i un dels quatre germans que porta l'explotació agrícola i ramadera Sargaire i la marca Carn Sargaire.
ENTREVISTA
 | 19/ 07/ 2017 
Jordi Capdevila
Directiu Carn Sargaire

DOSSIER TÈCNIC DOSSIER TÈCNIC
AGENDA AGENDA

Ajuts 

Normativa 

En saps prou de…

Amb quina llet s’elabora el formatge serrat dels Pirineus?

a. Cabra
b. Ovella
c. Vaca       La resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: Quin tipus de llet es consumeix més a Catalunya?, era l'opció  b) Semidesnatada

 

Oficines Virtuals
Sanitat Vegetal
Pritac
Oficina del Regant
Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes
Oficina FruitNet
Suport a la indústria agroalimentària
Venda de Proximitat
Oficina d'Assessorament
RuralNet
Incendis Pla Alfa
Premis PITA