FAD 2016
FORMACIÓ A DISTÀNCIA |
23/05/2016
RuralCat

Del 30 de maig al 8 de juny et podràs inscriure a noves edicions dels cursos a distància El taller i Botànica, que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA |
23/05/2016
DARP/RuralCat

Una trentena de persones van realitzar una visita tècnica a la població de Vicfred per conèixer in situ les experiències Jordi Guim, empresari agrari d'una explotació agrícola extensiva ecològica.

Imatge d'una jornada sobre l'increment de l'eficiència energètica i dels recursos a les explotacions hortícoles. Font: DARP
PREVISIÓ AGENDA |
23/05/2016
RuralCat

RuralCat et proporciona la llista de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica programades per la propera setmana, del 30 de maig al 5 de juny.

La ministra amb guardonades en la passada edició. Font: Magrama
PREMIS |
20/05/2016
RuralCat/Magrama

Aquests guardons del Ministeri tenen com a objectiu distingir projectes originals i innovadors que contribueixin a la diversificació de l'activitat econòmica i que promoguin i impulsin l'emprenedoria de les dones en el territori i reconeguin la seva tasca en el medi rural

PREMIS |
20/05/2016
RuralCat

El Premi Ruralapps té com a objectiu premiar a les empreses o persones que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional que aporti una clara millora del sector agrari, alimentari o rural. Les candidatures es poden presentar fins el 21 de setembre de 2016.

Entrevista
José Luís Rodríguez, director general de CeliCity, és enginyer de telecomunicacions, amb una llarga experiència en la consultoria de negocis i d'estratègia digital
ENTREVISTA
 | 24/ 05/ 2016 
José Luis Rodríguez
Director general de CeliCity

Avisos Fitosanitaris Mensuals
MAIG 2016
Ja podeu descarregar l’última versió dels principals avisos fitosanitaris d'aquest mes.
DOSSIER TÈCNIC DOSSIER TÈCNIC
AGENDA AGENDA

Ajuts 

Normativa 

En saps prou de…

Què és la canyella que utilitzem a la cuina?

a. Una beina
b. Una branca
c. Una escorçaLa resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: De quin color és la flor del safrà?, era l'opció C, Violeta.

 

Oficines Virtuals
Sanitat Vegetal
Pritac
Oficina del Regant
Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes
Oficina FruitNet
Suport a la indústria agroalimentària
Venda de Proximitat
Oficina d'Assessorament
RuralNet
Incendis Pla Alfa
Premis PITA