Detall de la portada Dossier Tècnic nº 86
DOSSIER TÈCNIC |
24/03/2017
RuralCat

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha editat el Dossier Tècnic número 86, dedicat a la gastronomia i els productes agroalimentaris.

Imatge de la jornada. Font: OdR
REG |
24/03/2017
OdR

Aquest mes de març ha tingut lloc la Jornada Tècnica sobre la tecnologia i la gestió per modernitzar l'ús de l'aigua de regadiu, organitzada per l'Oficina del Regant amb la col·laboració de la Universitat de Lleida, els Canals d'Urgell, Infraestructures i la Fira de Mollerussa.

El comissari europeu d'Agricultura i Desenvolupament Rural Phil Hogan, durant la presentació de la consulta. Font: DARP
PAC |
23/03/2017
RuralCat

Fins el 2 de maig podeu participar en la consulta publica, organitzada per la Comissió Europea, per copsar les inquietuds d'agricultors, organitzacions i altres parts interessades en la futura reforma que marcarà la Política Agrària Comuna a partir del 2020.

REG |
22/03/2017
RuralCat

L'aigua és un bé bàsic i indispensable per garantir la vida de les persones i dels éssers vius que ens envolten. Des de 1993, les Nacions Unides han designat el 22 de març com el Dia Mundial de l'Aigua per fer pedagogia al voltant de la importància i els aspectes que incideixen directament en la seva qualitat i disponibilitat.

Imatge de la I Jornada de la mel. Font: DARP
TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA |
21/03/2017
RuralCat

RuralCat et proporciona la llista de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica programades per la propera setmana, del 27 de març al 2 d'abril.

Entrevista
Miquel Pujol Palol és enginyer agrònom amb més de 35 anys d'experiència com a funcionari i mestre en l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB). És autor de diverses publicacions i llibres dedicats, sobretot, als cultius herbacis com els cereals, les lleguminoses, les gramínies i els farratges. El 2005 va publicar la primera obra de la sèrie 'Les plantes cultivades', titulada
ENTREVISTA
 | 25/ 03/ 2017 
Miquel Pujol Palol
Enginyer agrònom i autor de la sèrie 'Les plantes cultivades'

DOSSIER TÈCNIC DOSSIER TÈCNIC
AGENDA AGENDA

27

MAR

Santa Perpètua de la Mogoda

27

MAR

Ajuts 

Normativa 

En saps prou de…

Quantes hectàrees ocupa el regadiu a Catalunya?

a. Més de 200.000
b. Més de 300.000
c. Més de 400.000La resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: Quina forma té el tomàquet cor de bou?, era l'opció  a) Allargada.

 

Oficines Virtuals
Sanitat Vegetal
Pritac
Oficina del Regant
Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes
Oficina FruitNet
Suport a la indústria agroalimentària
Venda de Proximitat
Oficina d'Assessorament
RuralNet
Incendis Pla Alfa
Premis PITA