PITA 2007 |
22/06/2017
DARP/RuralCat

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària PITA 2017. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 22 d'agost.

El Director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, ha realitzat la cloenda de la primera jornada de presentació de resultats dels projectes pilot innovadors. Font: DARP
INNOVACIÓ |
22/06/2017
RuralCat

Durant la convocatòria 2015 de l'ajut a la Cooperació per a la innovació del PDR es van aprovar un total de 23 projectes pilot i 19 ajuts per a la constitució de grups operatius. L'execució d'aquests projectes finalitza al setembre de 2017 i ara s'han explicat els resultats de 12 dels projectes aprovats.

FORESTAL |
21/06/2017
DARP

Aquesta setmana s'han subhastat 71.565 tones de fusta provinents de boscos públics catalans, que es calcula que repercutirà en 916 llocs de treball: 213 persones treballaran directament al bosc i a la indústria fustanera, mentre que 703 se'n beneficiaran de manera indirecte.

MÓN RURAL |
21/06/2017
DARP

Els departaments de Governació, Territori i Agricultura presenten la línia de subvencions per a inversions en camins públics locals per al període 2018-2020

AGROALIMENTACIÓ |
20/06/2017
DARP/RuralCat

Aquest preus sectorials de referència de l'Observatori Agroalimentari de Preus de Catalunya per a la fruita de pinyol s'aniran completant en les properes setmanes amb els de l'avellana, l'ametlla, la poma, la pera i el sector del conill.

Entrevista

DOSSIER TÈCNIC DOSSIER TÈCNIC
AGENDA AGENDA

Ajuts 

Normativa 

En saps prou de…

Quina d’aquestes varietats és menys sensible a l’oïdi?

a. Merlot
b. Samsó
c. Syrah       La resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: El Macabeu és una varietat de raïm?, era l'opció  a) Blanca.

 

Oficines Virtuals
Sanitat Vegetal
Pritac
Oficina del Regant
Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes
Oficina FruitNet
Suport a la indústria agroalimentària
Venda de Proximitat
Oficina d'Assessorament
RuralNet
Incendis Pla Alfa
Premis PITA